20 jaar FAME

FAME bestaat dit jaar 20 jaar en dat moet uiteraard gevierd worden !

Met veel plezier nodigen we u dan ook uit voor ons klant-en partnerevenement op zaterdag 7 september vanaf 17u30. Ons event zal doorgaan in de prachtige Plantentuin van Meise waar we u onderdompelen in 20 jaar FAME. Deze FAMEuze 20 jaar waren dan ook enkel en alleen mogelijk dankzij u, en daar willen we u graag voor bedanken!

Gelieve u in te schrijven voor 15 juli 2024. Wij hopen dit samen met u te mogen vieren !

Let’s celebrate together!

Programma

ontvangst

17:30

Wij ontvangen u graag in de prachtige Plantentuin van Meise.

diner_Tekengebied 1

19:30

Wij verwennen u met een heerlijk diner.

feest_Tekengebied 1

21:00 - 1:00

Na het diner genieten we van een gezellige babbel en een heerlijk drankje. We voorzien het einde van ons evenement rond 1:00.

Dit uiteraard met de nodige fame saus!

Locatie

Het decor van de avond is de prachtige Plantentuin van Meise ! Gelegen in de Brusselse groene rand, is dit één van de grootste botanische tuinen van Europa. Met haar uitgebreide collectie van meer dan 18.000 plantensoorten biedt ze een unieke kijk in de wereldwijde biodiversiteit. De Plantentuin speelt ook een belangrijke rol in wetenschappelijk onderzoek en plantenbehoud. Wandel door de prachtige kassen, historische gebouwen en uitgestrekte tuinen die elk seizoen veranderen en laat je zo meenemen op een fantastische wereldreis.

Plantentuin Meise ligt langs de A12 (Brussel-Antwerpen). Neem afrit 3 Meise. We ontvangen jullie graag aan de hoofdingang "Keizerin Charlotte". Er is gratis parkeerruimte op de Nieuwelaan zelf en in de omliggende straten. Momenteel zijn ze ook druk bezig met de aanleg van nieuwe parkeergelegenheid aan de overkant van het hoofdgebouw. We hopen dat deze tijdig zal klaar zijn tegen september en informeren jullie hierover later nog.