Exclusief Offsite-evenement.

Riga, de levendige hoofdstad van Letland, diende als achtergrond voor een buitengewoon offsite-evenement van een van onze klanten, vakkundig georganiseerd door FAME. Gasten doken in de flamboyante art nouveau-architectuur van de stad, trendy bars en experimentele restaurants. Hoewel de volgende activiteiten en hoogtepunten ter inspiratie zijn, onthoud dat elk FAME-evenement precies wordt afgestemd op de unieke behoeften en doelstellingen van uw bedrijf.

Adrenalinekick: De Bobslee Uitdaging

Te midden van zakelijke verplichtingen steeg de energie tot grote hoogten met een unieke uitdaging. Op een 1400 meter lange baan, de enige in zijn soort wereldwijd, beleefden gasten de sensatie van een bobslee zonder eerdere ervaring. Onder leiding van een voormalig Olympisch kampioen raceten teams bergafwaarts met snelheden tot 100 km/u. Overwinnaars werden na de race gevierd met warme drankjes geïnspireerd op lokale specialiteiten om te ontspannen.

Wildernis Avontuur

De volgende dag lonkte het avontuur aan de rand van de bossen van Riga. Bij aankomst op een militair domein, werden de gasten begeleid door voormalige militairen, die verschillende overlevingsvaardigheden overbrachten. In teams streden ze voor de hoogste scores, gevolgd door een lunch rond een kampvuur, wat een magische touch toevoegde aan deze bosrijke omgeving.

Avond Soiree met een Industriële Sfeer

Het hoogtepunt van het offsite evenement was een avond in Hanzas Perons, een prachtig gerenoveerd voormalig station dat industriële allure uitstraalt en inspiratie opwekt. Hier werd de reis afgesloten met een weelderig driegangendiner, gevolgd door een avond gevuld met onvergetelijke beats van een DJ en de live band Cookies & Cream, die uit België vloog. Dit evenement biedt slechts een glimp van wat FAME voor uw bedrijf kan creëren. Elk detail is op maat gemaakt, elke ervaring uniek. Laat ons uw volgende evenement tot leven brengen.

Geïnspireerd? Laten we praten!

Geïnspireerd? Laten we een onvergetelijke incentive op maat maken voor de doelstellingen en behoeften van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om eindeloze mogelijkheden te verkennen en uw dromen werkelijkheid te laten worden. Het is uw visie, uw weg. Laten we verbinden!

Onze evenement concepten

Onze evenement concepten bieden een glimp van de buitengewone ervaringen die we voor u in petto hebben. Laat ons uw visies omzetten in onvergetelijke momenten, waarbij we op maat gemaakte evenementen creëren die uw verwachtingen overtreffen.

Adrenaline Event

Elegantie Event

Jouw volgende event