Weekend van Elegantie.

Het exclusieve VIP-weekend voor een van onze klanten biedt een glimp van de magie van FAME. Dit evenement bestaat uit twee nachten luxe, met onder andere een groot galadiner voor 500 personen op de eerste avond en een thema-avond voor 1.000 personen op de tweede avond. Hoewel de volgende activiteiten en hoogtepunten ter inspiratie zijn, onthoud dat elk FAME-evenement precies wordt afgestemd op de unieke behoeften en doelstellingen van uw bedrijf.

Loveboot

Het VIP-weekend begint met een groot galadiner aan boord van de Oceandiva, een schip dat bekend staat om zijn indrukwekkende en eigentijdse allure. Met een lengte van 86 meter maakt de Oceandiva vanaf het moment dat gasten arriveren een indrukwekkende indruk. Gasten worden verwelkomd in een stijlvolle glazen foyer met een adembenemend uitzicht van 180 graden op het water, wat de perfecte setting biedt voor de ontvangst van gasten. Zodra iedereen aan boord is, zet de Oceandiva koers voor een cruise langs de haven van Antwerpen. Met de vrijheid van het open water en de levendige energie van de geliefde stad, transformeert Oceandiva evenementen in onvergetelijke ervaringen. Tijdens deze cruise vond een prijsuitreiking plaats, gevolgd door een voortreffelijk driegangendiner in de prachtige centrale ruimte van het schip.

Diamanten zijn voor altijd

De tweede avond van het VIP-weekend is een spectaculaire thema-avond in de Waagnatie, gelegen aan de rivier de Schelde. Dit karaktervolle industriële complex heeft een opmerkelijke plafondstructuur met grote boogontwerpen, wat de scène vormt voor een James Bond-thema-avond die sophistication en glamour belichaamt. "Diamanten zijn voor altijd" is het perfecte thema voor de grand finale.

Bij aankomst worden gasten begroet door een prachtige entree in de vorm van een kogel, die onmiddellijk de sfeer oproept van een filmster. Het plafond van de locatie is versierd met een prachtige grote kroonluchter, die een weelderige gloed werpt op 7m2 elegante gordijnen. Ronde tafels versierd met zwarte satijnen tafelkleden en gouden servetten, geaccentueerd met schitterende diamanten centrepieces, brengen een sfeer van luxueuze allure. Verlichte letters sieren de ruimte, badend in warm ambiance licht.

Na een weelderig diner gaat de avond verder met een playlist samengesteld door een ervaren DJ, die iedereen uitnodigt om te dansen en feesten. De sfeer verandert en weerklinkt met de ritmes van vreugde en viering wanneer het afterparty begint. Met elk element zorgvuldig vervaardigd, belooft deze avond een onvergetelijke mix van elegantie, entertainment en luxe, waardoor herinneringen ontstaan om te koesteren.

Geïnspireerd? Laten we praten!

Geïnspireerd? Laten we een onvergetelijke incentive op maat maken voor de doelstellingen en behoeften van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om eindeloze mogelijkheden te verkennen en uw dromen werkelijkheid te laten worden. Het is uw visie, uw weg. Laten we verbinden!

Onze evenement concepten

Onze evenement concepten bieden een glimp van de buitengewone ervaringen die we voor u in petto hebben. Laat ons uw visies omzetten in onvergetelijke momenten, waarbij we op maat gemaakte evenementen creëren die uw verwachtingen overtreffen.

Adrenaline Event

Elegantie Event

Jouw volgende event