Enchanting India.

Maak een levendige reis door het rijke tapijt van geschiedenis en cultuur van India, waar elke hoek een boeiend verhaal vertelt. Onze op maat gemaakte incentive reis biedt een glimp in het hart en de ziel van dit fascinerende land, en zorgt voor een ervaring die zowel meeslepend als onvergetelijk is.

Ontdek het rijke erfgoed van Delhi

Ontdek het dagelijkse leven van Delhi, en verken de Qutub Minar met een deskundige lokale gids. Deze monumentale structuur staat als een getuigenis van de oorsprong van Delhi, en markeert de eerste nederzetting. Verwen uw smaakpapillen op een culinaire escapade door de levendige straatvoedselscène, waar u een scala aan authentieke Indiase smaken proeft die de lokale keuken definiëren.

Marvel bij de Taj Mahal

Bewonder de Taj Mahal, een architectonisch meesterwerk en een van de 'Zeven Wereldwonderen'. Haar exquise schoonheid en grootsheid staan als een eeuwig eerbetoon aan liefde en vakmanschap. Vervaardigd uit glanzend wit marmer, is dit mausoleum een symbool van onsterfelijke liefde, een betoverend gezicht dat bezoekers van over de hele wereld boeit.

Ontmoet olifanten bij Dera Amer

Bezoek Dera Amer, een wilderniskamp verscholen in het platteland van Jaipur, waar olifanten worden heraangepast aan hun natuurlijke habitat. Kom dichtbij deze majestueuze dieren en voer ze zelfs hun favoriete traktaties.

Culinaire lekkernijen en luxueuze gala's

Laat u verwennen met een openluchtbarbecue, geniet van een heerlijke lunch in het stadscentrum van Jaipur, ga op een culinaire expeditie om lokale streetfood te ontdekken en neem deel aan een luxueus galadiner met traditionele Indiase lekkernijen. Elke eetervaring belooft een scala aan smaken om uw zintuigen te prikkelen.

Dit is slechts een glimp van wat onze op maat gemaakte incentive-reis naar India te bieden heeft. Bij FAME creëren we op maat gemaakte ervaringen om ervoor te zorgen dat uw reis niet zomaar een reis is, maar een avontuur vol verhalen dat exclusief voor u is samengesteld.

Geïnspireerd? Laten we praten!

Geïnspireerd? Laten we een onvergetelijke incentive op maat maken voor de doelstellingen en behoeften van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om eindeloze mogelijkheden te verkennen en uw dromen werkelijkheid te laten worden. Het is uw visie, uw weg. Laten we verbinden!

Onze Bestemmingen

Onze bestemmingen bieden een glimp van de ongelooflijke ervaringen die op je wachten, maar dit is slechts het topje van de ijsberg. Ontdek eindeloze mogelijkheden voor jouw incentive reiservaringen met FAME. Laat ons jouw ambities omzetten in avonturen.

Incentive Peru

Incentive India

Incentive IJsland

Incentive Puglia

Incentive Piemonte

Jouw unieke incentive