Betoverende Charms van Puglia.

Welkom in Puglia, de schilderachtige zuidelijke Italiaanse regio boordevol historische wonderen en betoverende landschappen. Hoewel deze samengestelde ervaringen een glimp bieden van de schatten van Puglia, zijn ze slechts het beginpunt voor het samenstellen van uw op maat gemaakte incentive reis met FAME.

Bari Vecchia: Geschiedenis Onthuld

Ga op een reis door de tijd in Bari Vecchia, het oude hart van Bari. Dwaal door de geplaveide straten onder leiding van een lokale expert en dompel uzelf onder in meer dan 2.000 jaar geschiedenis. Van zijn oorsprong bij de Peucetii tot de Romeinse invloeden, Bari is een boeiend verhaal dat wacht om ontdekt te worden.

Fietsavontuur op het Platteland

Trap door het tijdloze platteland omringd door eeuwenoude olijfbomen, rustieke stenen muren en historische kerken. Bezoek een gerenommeerde boerderij en ontdek de geheimen van de olijfolieproductie, gevolgd door een proeverij van dit vloeibare goud. Laat de geurige landschappen van eeuwenoude olijfgaarden u betoveren op deze reis naar Monopoli.

Een Maritieme Ontsnapping

Zet koers langs de prachtige kustlijn van Puglia aan boord van strakke zeilboten en catamarans. Doorkruis adembenemende natuurwonderen zoals de "grotta Palazzese" en "grotta Azzurra" terwijl u geniet van Apulische aperitieven. Duik in het kristalheldere water nabij de kliffen van Polignano, een perfect einde van dit maritieme avontuur.

Vintage Auto's & pittoresk Locorotondo

Rijd met vintage Italiaanse auto's door de betoverende landschappen van Valle d'Itria naar het pittoreske dorpje Locorotondo. Hier lijkt de tijd stil te staan te midden van de kronkelende straatjes en witgekalkte gebouwen versierd met bloeiende bloemen, en biedt een glimp van de authentieke essentie van Italië.

Trullo Wonderen

Vervolgens bezoekt u Alberobello, een bekend UNESCO-werelderfgoed dat wordt gevierd om zijn iconische trullo-huizen. Deze unieke kegelvormige woningen met witgekalkte muren en kegelvormige daken creëren een betoverende sprookjesachtige sfeer die bezoekers van over de hele wereld heeft aangetrokken. Terwijl u door de geplaveide straten wandelt, dompelt u zichzelf onder in de verhalen achter deze eeuwenoude structuren, en getuigt u van een levend bewijs van de rijke erfgoed en architectonische meesterwerken van de regio.

Van Boerderijfeesten tot Dineren op de Klif

Ervaar de essentie van de Italiaanse keuken op een prachtige Masseria, waar u lokale lekkernijen kunt proeven te midden van rustieke charme. Geniet van een diner hoog boven de kliffen van Polignano a Mare, met panoramisch uitzicht op de Adriatische Zee. Sluit uw reis af met een onvergetelijke nacht op een Masseria, waar u kunt genieten van een wijnproeverij, een privédiner en een DJ-feest in hun schilderachtige wijngaard.

Deze verleidelijke glimpen van de wonderen van Puglia zijn slechts het begin. Met FAME belooft uw incentive reis naar Puglia een onvergetelijk, op maat gemaakt avontuur te zijn dat uw verwachtingen overtreft.

Geïnspireerd? Laten we praten!

Geïnspireerd? Laten we een onvergetelijke incentive op maat maken voor de doelstellingen en behoeften van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om eindeloze mogelijkheden te verkennen en uw dromen werkelijkheid te laten worden. Het is uw visie, uw weg. Laten we verbinden!

Onze Bestemmingen

Onze bestemmingen bieden een glimp van de ongelooflijke ervaringen die op je wachten, maar dit is slechts het topje van de ijsberg. Ontdek eindeloze mogelijkheden voor jouw incentive reiservaringen met FAME. Laat ons jouw ambities omzetten in avonturen.

Incentive Peru

Incentive India

Incentive IJsland

Incentive Puglia

Incentive Piemonte

Jouw unieke incentive