Waar Dromen Machu Picchu Ontmoeten.

Peru, een land van betovering en verwondering, opent zijn armen om uw klanten een werkelijk onvergetelijke ervaring te bieden. Hoewel de volgende activiteiten en hoogtepunten als inspiratie dienen, houd in gedachten dat elke incentive reis van FAME nauwkeurig wordt op maat gemaakt naar de unieke wensen en doelstellingen van uw bedrijf.

Ontdekking van het Historisch Hart van Lima

Begin uw Peruaanse avontuur in Lima, waar u de historische binnenstad te voet of per fiets kunt verkennen. Dwaal door pittoreske steegjes, ontdek charmante pleinen, bezoek de magnifieke kathedraal en verken het San Francisco klooster.

Avontuur wacht in de Heilige Vallei

Vervolgens trekken we naar Cusco, verscholen in de Peruaanse Andes en bekend als de hoofdstad van de Heilige Vallei van de Inca's. Hier vindt u een landschap bezaaid met rivieren, kloven en boeiende archeologische vindplaatsen die de verhalen vertellen van oude beschavingen.

Pisac: Ruïnes en Dorpscharme

In Pisac bezoeken we een van de meest prachtige ruïnecomplexen van Peru. De ruïnes van Pisac, gehuld in mysterie, dienden in de geschiedenis verschillende doelen, waaronder als agrarisch centrum, stad en zelfs militaire basis. Het nabijgelegen dorp biedt een inkijk in het lokale leven. Geniet van een Peruaanse picknick tegen de prachtige achtergrond van Pisac. Proef lokale smaken en laat de schoonheid van de omgeving uw zintuigen betoveren.

Zoutmijnen van Maras: een Natuurwonder

Ontdek de zoutpannen van Maras, thuisbasis van meer dan 3.000 natuurlijke zoutpoelen. Deze zoutmijnen zijn sinds de tijd van de Inca's een belangrijke bron van inkomen voor de lokale bevolking, met oorsprongsdata die meer dan 110 miljoen jaar teruggaan.

Machu Picchu: een reis naar verwondering

Het hoogtepunt van de reis is een 1,5 uur durende treinrit naar een van de zeven wereldwonderen: Machu Picchu. Deze mystieke stad, gehuld in geschiedenis, werd in 1911 aan de wereld onthuld door Mr. Bingham. Archeologen geloven nu dat het diende als toevluchtsoord voor de Inca-nobelen, en zijn aantrekkingskracht blijft reizigers van over de hele wereld boeien.

Reis naar Cusco: hoofdstad van het Inca-rijk

In het hart van de Andes onthult Cusco zijn oude charme, een perfecte setting voor een buitengewoon galadiner georganiseerd door FAME. Stel u een avond voor waar historische muren weergalmen van gelach en de lucht gevuld is met de geur van heerlijke Peruaanse gerechten.

Onthoud, hoewel deze activiteiten een tipje van de sluier lichten van de magie van Peru, zal uw FAME incentive reis worden vormgegeven om de dromen van uw team, uw klanten of uw partners werkelijkheid te maken, en zo een ervaring te bieden die echt uniek is.

Geïnspireerd? Laten we praten!

Geïnspireerd? Laten we een onvergetelijke incentive op maat maken voor de doelstellingen en behoeften van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om eindeloze mogelijkheden te verkennen en uw dromen werkelijkheid te laten worden. Het is uw visie, uw weg. Laten we verbinden!

Onze Bestemmingen

Onze bestemmingen bieden een glimp van de ongelooflijke ervaringen die op je wachten, maar dit is slechts het topje van de ijsberg. Ontdek eindeloze mogelijkheden voor jouw incentive reiservaringen met FAME. Laat ons jouw ambities omzetten in avonturen.

Incentive Peru

Incentive India

Incentive IJsland

Incentive Puglia

Incentive Piemonte

Jouw unieke incentive