Gastronomische Schatten van Piemonte.

Welkom in Piemonte, een regio gelegen in het noordwesten van Italië, met Turijn als hoofdstad. Bekend om zijn gastronomische schatten zoals Martini, Grissini, en de hemelse witte truffels, staat Piemonte bekend als een toonbeeld van culinaire excellentie. Niet verrassend is het de geboorteplaats van de slow food-beweging. Naast de verrukkelijke keuken, betovert deze regio met zijn schilderachtige landschappen en uitzonderlijke producenten in authentieke omgevingen.

Gastronomisch Turijn & Vintage Tram Tours

Ga op culinaire verkenningstocht door Turijn met een lokale gids, waarbij u onderweg verschillende lokale lekkernijen proeft. Ervaar de charme van de stad door zijn smaken terwijl u wandelt door de kronkelende straatjes. Verken delen van de stad vanuit een privé-vintage tram, slingerend door de straten terwijl u geniet van lokale lekkernijen. Turijn, gewiegd door de Alpen, straalt een unieke elegantie uit, waar geschiedenis zich vermengt met moderniteit.

Stijlvolle Roadtrip Avonturen

Vertrek op een roadtripavontuur aan boord van een Fiat 500 of Vespa, te beginnen met een truffelproeverij bij Alba. Verken het betoverende stadje Barolo en geniet van een heerlijke lunch bij La Toricella. Sluit uw reis af met een digestief en verrukkelijke chocolade bij Fontanafredda.

Onvergetelijke Culinaire Ervaringen

Laat u verwennen met gastronomische hoogstandjes op iconische locaties. Geniet van een uitgebreid diner bij Casa Martini, de geboorteplaats van het beroemde drankje. Met de exclusief gereserveerde Martini Villa, geniet u van een driegangenmaaltijd voordat de DJ het podium betreedt voor een onvergetelijke avond. Als alternatief kunt u genieten van een weelderige lunch met uitzicht op het Lago Maggiore, terwijl u wordt ondergedompeld in adembenemende uitzichten. Ervaar de mix van culinaire excellentie en avontuur die Piemonte biedt, een regio waar elke smaak, elk landschap en elk moment een ware schat is.

Deze boeiende hoogtepunten van wat een incentive met FAME kan bieden, zijn slechts het begin. Elke reis op maat gemaakt door FAME belooft een onvergetelijk avontuur te zijn, ontworpen om verwachtingen te overtreffen en blijvende herinneringen te creëren.

Geïnspireerd? Laten we praten!

Geïnspireerd? Laten we een onvergetelijke incentive op maat maken voor de doelstellingen en behoeften van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om eindeloze mogelijkheden te verkennen en uw dromen werkelijkheid te laten worden. Het is uw visie, uw weg. Laten we verbinden!

Onze Bestemmingen

Onze bestemmingen bieden een glimp van de ongelooflijke ervaringen die op je wachten, maar dit is slechts het topje van de ijsberg. Ontdek eindeloze mogelijkheden voor jouw incentive reiservaringen met FAME. Laat ons jouw ambities omzetten in avonturen.

Incentive Peru

Incentive India

Incentive IJsland

Incentive Puglia

Incentive Piemonte

Jouw unieke incentive