Het Land van Vuur en IJs.

IJsland, een land van betoverende contrasten, biedt een buitengewoon canvas voor uw volgende incentive reis. Hoewel de volgende activiteiten en hoogtepunten een glimp bieden van de wonderen van dit fascinerende land, moet u in gedachten houden dat elke incentive reis van FAME zorgvuldig wordt samengesteld om aan de aspiraties en voorkeuren van uw team te voldoen.

Zwarte Zandstranden & Noorderlicht

Begin uw IJslandse avontuur door u onder te dompelen in de buitenaardse schoonheid van de kenmerkende zwarte zandstranden van het land. Voel de rauwe kracht van de natuur tegen een achtergrond van vulkanische landschappen en kletterende golven. Ervaar vervolgens de magie van de traditionele IJslandse keuken te midden van de adembenemende schoonheid van het land. Stel u voor dat u lokale lekkernijen proeft terwijl u het mystieke dansen van het noorderlicht boven u aanschouwt, wat een onvergetelijke eetervaring creëert.

Super Jeep Expeditie & Snowmobieltocht

Ga op een opwindend avontuur met een superjeep naar het zuiden van IJsland. De reis begint met een stop bij de Solheimajökull-gletsjer, waar deskundige begeleiding u in staat stelt dit indrukwekkende natuurwonder te verkennen. Ervaar de sensatie van het verkennen van de regio per sneeuwscooter.

Spectaculaire Watervallen

Ga op reis om de betoverende watervallen van IJsland te ontdekken, waar de kracht van de natuur zich toont in adembenemende schoonheid. Een iconisch voorbeeld is Gullfoss, ook wel bekend als 'De Gouden Waterval', Europa's grootste waterval. Hier stort water met een ongeëvenaarde kracht in een diepe kloof, een waar spektakel van Moeder Natuur. Een andere parel van IJsland is de majestueuze waterval Skogafoss, waar een machtige waterval neerstort vanaf een klif omringd door een betoverend landschap. Het oorverdovende geluid van vallend water vermengt zich met de serene sfeer van de omgeving, waardoor elke glimp een onvergetelijke ervaring wordt. Deze watervallen weerspiegelen de ongeëvenaarde schoonheid van IJsland, een land doordrenkt van natuurlijke pracht en magie.

Een Reis door Thorsmörk

Ontdek Thorsmörk, vaak aangeduid als 'het bos van Thor', gelegen binnen een adembenemend IJslands landschap. Uw reis door dit betoverende terrein introduceert u aan de indrukwekkende Gigjökull-gletsjer, een symbool van de majestueuze ijsformaties van IJsland. Duik dieper in het wonder van de natuur terwijl u de opmerkelijke Stakkholtsgja tegenkomt, een imposante kloof die al meer dan 2 kilometer door het land snijdt en tot een diepte van 100 meter duikt. Elke stap door Thorsmörk is een openbaring, een onderdompeling in de etherische schoonheid en grootsheid van de natuurlijke wonderen van IJsland.

IJslandse Cuisine & Noorderlicht Magie

Een natuurlijk wonder dat het gewone tart. Als u voor deze geologische wonderen staat, zult u een opwindende vertoning van rauwe kracht zien terwijl kokendheet water omhoog spuit, voortgestuwd door de intense krachten van de aarde. Deze explosieve uitbarstingen, die verbazingwekkende hoogten van wel 20 meter bereiken, zijn een bewijs van het dynamische geothermische landschap van IJsland. Bereid u voor om gegrepen te worden door de pure energie en het spektakel van deze fenomenale vertoning, een adembenemend moment dat in uw geheugen gegrift zal blijven.

Icelandic Cuisine & Northern Lights Magic

In de etherische landschappen van IJsland creëert FAME eetervaringen die net zo buitengewoon zijn als de omgeving zelf. Bij Friðheimar dompelen gasten zich onder in een werkelijk unieke dineromgeving te midden van bloeiende tomatenplanten, en genieten ze van een menu dat de veelzijdigheid van deze nederige vrucht laat zien. Wat deze ervaring nog specialer maakt, is het streven naar duurzaamheid, met de kas verwarmd door water uit een lokale geiser, waardoor een eetomgeving wordt gecreëerd die niet alleen heerlijk is maar ook milieubewust.

Voor een hemelse ontmoeting staat Aurora Basecamp als een baken onder het Noorderlicht. De faciliteit biedt een betoverende ervaring met het Noorderlicht, waar bezoekers een educatieve tentoonstelling kunnen verkennen in de Dark Park koepel. De echte magie ontvouwt zich buiten, waar zwak verlichte banken rond open vuren staan, en gasten worden uitgenodigd om te genieten van de betovering van de nachtelijke hemel. Terwijl het Noorderlicht boven hen danst, kunnen gasten ook terugtrekken naar de warme lounge en genieten van warme chocolademelk in afwachting van het hemelse spektakel. De natuurlijke wonderen van IJsland vormen het decor voor eetervaringen die echt buitenaards zijn.

Hoewel deze activiteiten een glimp bieden van de pracht van IJsland, zal uw op maat gemaakte incentive reis met FAME deze visioenen omzetten in een buitengewone realiteit, op maat gemaakt om de verwachtingen van uw team te overtreffen en blijvende herinneringen te creëren.

Geïnspireerd? Laten we praten!

Geïnspireerd? Laten we een onvergetelijke incentive op maat maken voor de doelstellingen en behoeften van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om eindeloze mogelijkheden te verkennen en uw dromen werkelijkheid te laten worden. Het is uw visie, uw weg. Laten we verbinden!

Onze Bestemmingen

Onze bestemmingen bieden een glimp van de ongelooflijke ervaringen die op je wachten, maar dit is slechts het topje van de ijsberg. Ontdek eindeloze mogelijkheden voor jouw incentive reiservaringen met FAME. Laat ons jouw ambities omzetten in avonturen.

Incentive Peru

Incentive India

Incentive IJsland

Incentive Puglia

Incentive Piemonte

Jouw unieke incentive